Szolgáltatásunk lehetővé teszi vállalkozása számára az ügyfelek felé megjelenő tartalmak látványos és dinamikus megjelenítését, az AR technológia – vagyis a kiterjesztett valóság – segítségével.

A Clara Applikáció egy szolgáltatás alapú termék (SaaS), mely segítségével Ön képes digitális tartalmakat megjeleníteni képekről, brosúráról vagy egyéb fizikai hordozókról, de alkalmas egy adott helyszínhez kötődő – ún. geokódos – megjelenítésre is.

A technológia előnyei közé tartozik a rövid fejlesztési ciklus és a tartalmi elemek igény szerinti gyors, rugalmas frissítése. Ilyen módon rövid átfutási idővel cserélhetők a vállalkozása változó kínálatához kapcsolódó különböző digitális megjelenítési tartalmak (képek, videók, 3D modellek, szöveges leírások, műszaki tartalmak, hanganyagok).

Amennyiben szeretné kipróbálni, milyen lehetőségek rejlenek az innovatív módon való megjelenésben és ennek milyen hatása van az értékesítésre, a Clara-t Önnek ajánljuk.

Próbálja ki, hogy:

  • névjegykártyáról imidzs videót vetít,
  • falra festett képről filmet, információs előadást játszik,
  • termékeinek csomagolásáról magas szintű műszaki tartalmat mutat be!

A lehetőségek tárháza rendkívül széles, az egyedi igények/elképzelések alapján továbbfejleszthető, beágyazható a legváltozatosabb egyedi megjelenítés és tartalmi elem is.

Clara logo