Egyedi képi megoldások

A 3D kép élménye magával ragadó. Mindezt lehetővé tehetjük mi is egy megfelelő, az ügyfelünknek átadható alkalmazás segítségével. Előnye, hogy a képi világot mi alakítjuk az ügyfél számára egy olyan alkalmazás keretében, amelyet ő a szokásos módon tölthet le!

Bemutatóhely megtervezése

Üzletünket, standunkat jelentősen gazdagíthatjuk, kibővíthetjük az AR megoldásokkal. Valós környezet, virtuális tartalom szándékunk szerint. Az egyszerűbb termék megjelenítéstől a nagy formátumú képi világig.

Ügyfélélmény növelése

Az Ön ügyfele első lépésként üzletében, majd akár az otthoni környezetében is térben tekintheti meg a választott terméket és megoldást. A letöltött alkalmazás bármely környezetben megjeleníti az általunk rátöltött tartalmat, legyen az akár egy katalógus, akár egy közvetlen személyes ajánlat.

Corporate Identity tervezése és megvalósítása

Minden cég szeretne kitűnni a versenytársak közül, hogy értékesítésének volumene növekedjen, bevétele és ezzel jövedelme emelkedjen. Hosszabb távon ennek alapját egy igazán erős piaci márka biztosíthatja, aminek kialakításában viszont különösen fontos szerepe van a láthatóságnak. A termék sokkal erősebb bemutatására épülhet a cég megjelenésének növelése is, ami végső soron különös egyediséget adhat akár az egész cégnek is. Azzal, hogy a termék saját környezetében megjelenhet, maga a cég is mindig jelen van, szóba kerül. Ez végső soron igen egyedi identitást fogalmazhat meg.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!