Csomagajánlataink

Ismerd meg csomagjainkat, és lépj be a kiterjesztett valóság világba!

További megoldásaink

Honlap készítés erőteljes képi világgal

Komplex marketing tevékenységünk keretében végezzük egyedi megjelenésű honlapok kialakítását és tartalmi működtetését.

WEBSHOP KÉSZÍTÉSE

Automatizálja Ön is értékesítését, vállaljuk egyszerű üzemeltetésű webshop készítését kedvező áron.

WEBÁRUHÁZ FEJLESZTÉSE, ÜZEMELTETÉSE

Ezen szolgáltatásunk keretében megoldást kínálunk webáruháza teljes körű adminisztrációjához (termékadatbázis naprakészen tartása, termék leírások készítése, termék adatok feltöltése, termékstatisztikák figyelése).

3D megjelenítés az AR megoldásával

A 3D virtuális kép valós környezetben jelenik meg nem csupán üzletében, hanem az Ön által instruált ügyfél környezetében.

Kiállítás szervezés

Ez a megoldás egy az eddigi statikus kiállítási stand helyett az ügyfeleket jobban vonzó virtuális környezetet is tartalmaz. A stand kiterjed, s egyszerre több ügyfél jelenhet meg Önöknél. Sokkal kisebb helyszínen, sokkal több terméket tud bemutatni. Így a termékeket nem kell a helyszínre szállítania. Tabletek, monitorok, led falak mindegyike 3dimenzióban tudja a termékeket bemutatni.
A stand dinamikus világát megtervezzük, és meg is építjük, jelenlétét megszervezzük igénye szerint!

Kommunikációs tanácsadás

Az AR megoldás újszerűsége, dinamizmusa lehetőséget ad a kommunikációs eszköztár teljes, ugyanakkor igen költséghatékony megújítására. A Checkpoint_3D nem csupán egyszerű fejlesztési szolgáltatás, hanem segítségünkkel egy eddiginél hatékonyabb kommunikáció kialakítására is lehetősége nyílik.